Δάπεδα ξύλινα & GIFAfloor

 

Gypsodynamiki Α. Τζουβανέλλης
Γύψινες Διακοσμήσεις - Χωρίσματα - Ψευδοροφές Αττική


Εφαρμογές Δαπέδων - GIFAfloor Knauf Οι πλάκες δαπέδου GIFAfloor παράγονται από την Knauf Integral με βάση τον ειδικό γύψο GIFAtec προσδίδοντας στο δάπεδο εξαιρετική αντοχή και φέρουσα ικανότητα έως και 600kg/m2.

Είναι η ιδανική επιλογή για εφαρμογές δαπέδων σε μεταλλικές κατοικίες, σε βιομηχανικά κτήρια, σε πατάρια κλπ, αφού παρέχει πυραντοχή έως 60 min., εξαιρετική ηχομόνωση και η τοποθέτηση του δαπέδου, χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένου συνεργείου, πραγματοποιείται ταχύτατα, με ευκολία και καθαριότητα, σύμφωνα με την φιλοσοφία της Ξηράς Δόμησης.

Κατασκευή Οι πλάκες Knauf Integral GIFAfloor παράγονται σε τυποποιημένα πάχη 25, 28 ή 32 mm, ενώ οι διαστάσεις των πλακών είναι 1200x600mm με ειδικά διαμορφωμένα άκρα (tongue and groove) τα οποία κολλιούνται με την ειδική κόλλα Knauf Integral Systemkleber. Το σύστημα είναι κατάλληλο για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης.

Όλες οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις μπορούν να τοποθετηθούν στο κενό. Τοιχοποιΐες ξηράς δόμησης μπορούν να στερεωθούν σε οποιοδήποτε σημείο των Συστημάτων GIFAfloor, λαμβάνοντας υπόψη τα επιτρεπόμενα ωφέλιμα φορτία.

Τελική επιφάνεια δαπέδου Το Σύστημα Δαπέδου Knauf Integral GIFAfloor είναι ανθεκτικό στην τριβή (π.χ. ροδάκια καρεκλών) χωρίς καμία συμπληρωματική επεξεργασία.

Αρκεί να ασταρωθεί η επιφάνεια του δαπέδου και είναι έτοιμο να δεχθεί οποιαδήποτε τελικό δάπεδο όπως μοκέτα, κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο, πέτρα, ξύλινα δάπεδα ή laminate.

Στην περίπτωση εφαρμογής του συστήματος σε χώρους με υγρασία όπως π.χ. μπάνιο θα πρέπει πρώτα η επιφάνεια να στεγανοποιηθεί με κάποιο ρευστό σύστημα στεγανοποίησης (π.χ. Knauf Flächendicht / Flächendichtband).

 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Νέο Ηράκλειο / Αττική
Τηλ: 2102713384 Κιν: 6977390354