Ορυκτές Ίνες

 

Gypsodynamiki Α. Τζουβανέλλης
Γύψινες Διακοσμήσεις - Χωρίσματα - Ψευδοροφές Αττική


Τα Knauf Tiles είναι πλάκες οροφής από γυψοσανίδα, με βιομηχανική επένδυση βινυλικής ταπετσαρίας υψηλών προδιαγραφών. Είναι προϊόντα ιδανικά για χρήση σε οροφές χώρων όπου η αντοχή στην υγρασία ή η δυνατότητα συχνού καθαρισμού είναι σημαντική. 
 
Η μεγάλη ποικιλία στην παλέτα διαθέσιμων χρωματισμών βινυλικής ταπετσαρίας καθιστούν τα Knauf Tiles την μοναδική εναλλακτική πρόταση πλακών οροφής με χρώμα. 
 
Η παραγωγή τους στο εργοστάσιο Knauf στην Αμφιλοχία γίνεται πάντοτε με την διασφάλιση ποιότητας κατά ISO 9000. 
 
Τα Knauf Tiles παράγονται σε ποικιλία διαστάσεων (600 Χ 600 mm, 600 Χ 1200 mm, ειδικές διαστάσεις) αλλά και ειδών (με γυψοσανίδα πάχους 9,5 mm, 12,5 mm, 15 mm, στάνταρτ, ανθυγρή ή πυράντοχη). Εάν απαιτηθεί, η πίσω όψη μπορεί να έχει φύλλο αλουμινίου σαν φράγμα υδρατμών. 
 
Η επιφάνεια των Knauf Tiles μπορεί να καθαριστεί με ηλεκτρική σκούπα ή με νωπό πανί. Αν χρειαστεί μπορεί να καθαριστεί και με συνήθη απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Η ταπετσαρία είναι ανθεκτική στην τριβή, στα συνήθη καθαριστικά και σε διαλύματα οξέων και βάσεων. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ιδιότητα της ταπετσαρίας να είναι ανθεκτική στην ανάπτυξη μυκήτων. 
 
Για ψευδοροφές ειδικών απαιτήσεων υγιεινής με βακτηριδιοκτόνες και αντιμυκητιακές ιδιότητες για διαδρόμους νοσοκομείων, μαγειριών, εργαστηρίων, παράγονται οι πλάκες οροφής Knauf Tiles Hygena, με βιομηχανική επένδυση βινυλικής ταπετσαρίας που έχει υποστεί αντιμικροβιακή επεξεργασία Biopruf. Η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωματισμών και σχεδίων βινυλικής ταπετσαρίας καθιστά τα Knauf Tiles Hygena τη μοναδική εναλλακτική «υγιεινή» πρόταση πλακών οροφής με χρώμα. Η χημική αντίσταση σε καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το DIN 53168. Στις ουσίες που υποβλήθηκαν στο τεστ περιλαμβάνονται η αιθανόλη, ισοπροπανόλη, Η2Ο. 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Νέο Ηράκλειο / Αττική
Τηλ: 2102713384 Κιν: 6977390354