Ειδικές Κατασκευές με γυψοσανίδες

 

Gypsodynamiki Α. Τζουβανέλλης
Γύψινες Διακοσμήσεις - Χωρίσματα - Ψευδοροφές Αττική


Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες ειδικές κατασκευές και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας εγγυόμαστε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χωρίσματα γραφείου, Τζάκια, Τζάκι γωνιακό, τζάκι με ασύμμετρα ράφια, τζάκι έπιπλο με κρυφό φωτισμό, Κρυφός Φωτισμός, Κρυφός φωτισμός κουζίνας, συνδυασμός κρυφού φωτισμού και επίπλου, σποτ με κρυφό φωτισμό, δοκάρια σποτ και κρυφός φωτισμός, κρυφή κουρτίνα και σποτ, φωτιζόμενοι καθρέπτες, Έπιπλα - Βιβλιοθήκες (εσοχές, ράφια), Τσιμέντινες διακοσμήσεις, Ανακαινίσεις vεοκλασσικών κτιρίων κ.α. 
 
Τζάκια με γυψοσανίδα
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Τζάκια με γυψοσανίδες πυράντοχες, Τζάκι γωνιακό, τζάκι με ασύμμετρα ράφια, τζάκι  με κρυφό φωτισμό, Τζάκι ενεργιακό Τζάκι κλασικό, Τζάκι χωριάτικο, Τζάκι μοντέρνο.
 

Επενδύσεις τζακιού με γυψοσανίδα και τεχνοτροπία
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που ξεφεύγουν από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού. Είναι σύνθετες μέθοδοι διακόσμησης τοίχων, που εφαρμόζουμε με σχέδιο και μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές, οι τεχνοτροπίες βαψίματος, διαφέρουν τόσο ως προς το βαθμό δυσκολίας όσο και ως προς το αποτέλεσμα που έχουν σκοπό να αποδώσουν. Άλλες φορές την αίσθηση και την υφή υλικών (ξύλου, μετάλλου) άλλες την εντύπωση παλαίωσης και ωρίμανσης του χώρου και άλλες την ψευδαίσθηση του βάθους και του ανάγλυφου σε επίπεδες επιφάνειες.
 

Κρυφός Φωτισμός
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Ειδικές Κατασκευές: Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες ειδικές κατασκευές και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας εγγυόμαστε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα 
 
Κρυφός Φωτισμός: Κρυφός φωτισμός κουζίνας, συνδυασμός κρυφού φωτισμού και επίπλου, σποτ με κρυφό φωτισμό, δοκάρια σποτ και κρυφός φωτισμός, κρυφή κουρτίνα και σποτ, φωτιζόμενοι καθρέπτες. 
 
Η εταιρείας μας με επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα δραστηριοποιείται στον χώρο της ξηράς δόμησης και διακόσμησης μέσα από μία θετική πορεία αφομοίωσης της τεχνης και της καλλιτεχνικής έκφρασης.
 

Έπιπλα - Βιβλιοθήκες εσοχές - ράφια
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 

Κούτελα ψευδοροφές
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Ειδικές κατασκευές μονό σκαλοπάτι δυπλό σκαλοπάτι τρυπλό σκαλοπάτι εσοχές ψευδοροφές.
 

Κρεβατοκάμαρες
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 

Συνθέσεις με γυψοσανίδα για τηλεόραση
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 

Σαλόνι
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Νέο Ηράκλειο / Αττική
Τηλ: 2102713384 Κιν: 6977390354