Τεχνοτροπίες

 

Gypsodynamiki Α. Τζουβανέλλης
Γύψινες Διακοσμήσεις - Χωρίσματα - Ψευδοροφές Αττική


Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που ξεφεύγουν από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού. Είναι σύνθετες μέθοδοι διακόσμησης τοίχων, που εφαρμόζουμε με σχέδιο και μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές, οι τεχνοτροπίες βαψίματος, διαφέρουν τόσο ως προς το βαθμό δυσκολίας όσο και ως προς το αποτέλεσμα που έχουν σκοπό να αποδώσουν. Άλλες φορές την αίσθηση και την υφή υλικών (ξύλου, μετάλλου) άλλες την εντύπωση παλαίωσης και ωρίμανσης του χώρου και άλλες την ψευδαίσθηση του βάθους και του ανάγλυφου σε επίπεδες επιφάνειες. Μια τεχνοτροπία βαψίματος τοίχων μπορεί να κάνει τις τελικές επιφάνειες να είναι εντελώς λείες η μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή.
 
Πασχίζοντας καθημερινά να εμπλουτίζουμε την δουλειά μας με καινοτόμες προτάσεις τεχνοτροπίας τοίχου χρησιμοποιούμε παλιές και νέες μεθόδους αλλά και σύγχρονα υλικά με στόχο πάντα να ομορφαίνουμε τον χώρο σας .Η Γυψοδυναμική με συνεργασία την  Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων.
 
Τεχνοτροπία Μεταλου και Γυαλιού
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Μεταλλικό η Γυάλινο διακοσμητικό επίχρισμα με έντονη υφή (πέρλας και μεταλλικών στοιχείων) γυαλιστερής και ματ βάσης. Ιδανικό για οροφές γύψινα ταβάνια κολώνες, κατάλληλο για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κλασικών και μοντέρνων χώρων. Σε μεγάλη γκάμα χρωματισμών.
 

Τεχνοτροπίες Πατητή Τσιμεντοκονία
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 

Τεχνοτροπίες Φύλλα Χρυσού Ασήμι
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Τεχνοτροπίες Χρυσός & Ασήμι. Τεχνοτροπία με χρυσές ή ασημί κηλίδες. Εντυπωσιακό εφέ.
 

Τεχνοτροπία Stucco Veneziano
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Η τεχνοτροπία La Casa dei sogni είναι μία νέα τεχνοτροπία η οποία έχει τις ρίζες της στην Ιταλία διότι εκεί γεννήθηκε και η ανάγκη τα κτήρια της Ιταλικής αρχιτεκτονικής να διατηρούνται και σίγουρα αυτό δεν μπορούσε να γίνει με απλό χρώμα.Απομιμείται παλαιούς και φθαρμένους από τη πολυκαιρία τοίχους.Η ArtWall είναι μία από της εταιρίες όπου έφερε πρώτη τη τεχνοτροπία αυτή στην Ελλάδα και έχει ήδη εφαρμόσει σε πολλά παμπαλαιωμένα κτίρια.Ιδανική για ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις.
 

Τρισδιάστατα Πάνελ Τοίχων (3D PANEL)
Κάντε click και δείτε δουλειές μας...
 
Tα τρισδιάστατα πάνελ τοίχων-3d είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον μιας και η σύνθεση του έχει ως βάση το ζαχαροκάλαμο. Είναι 100% ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο.Σε αντίθεση με άλλα δομικά υλικά δεν περιέχει τοξικές και καρκινογόνες ουσίες ενώ έχει μηδενική εκπομπή ρύπων. Ακόμη και για τη συγκόλληση των ινών δε χρησιμοποιούνται χημικές κόλλες αλλά οι ίδιες οι φυσικές ουσίες του φυτού από το οποίο προέρχονται. Έτσι, ο χώρος με τη χρήση τέτοιων στρωμάτων, έχει τη δυνατότητα να «αναπνέει» σαν ζωντανός οργανισμός.
 
Μια πρωτότυπη, οικονομική ιδέα που μπορεί να ανταποκριθεί στη διακοσμητική διαμόρφωση ενός νέου χώρου αλλά και στις απαιτήσεις μιας ανακαίνισης καθώς η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη ενώ η επιφάνεια του μπορεί να βαφεί σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. Παράλληλα, αποτελεί μιας υψηλής αισθητική πρόταση για να εξασφαλίσει κανείς θερμομόνωση και ηχομόνωση – ιδιότητες που βασίζονται στις φυτικές ίνες από τις οποίες κατασκευάζονται τα 3D Art πάνελ.
 
Παράλληλα, τα τρισδιάστατα μοτίβα – τα οποία διαμορφώνονται επίσης μέσω φυσικών τεχνικών επεξεργασίας – δημιουργεί ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα παραπέμποντας στην εικόνα ενός γλυπτού αλλά και χαρίζοντας προοπτική σε ένα χώρο.
 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Νέο Ηράκλειο / Αττική
Τηλ: 2102713384 Κιν: 6977390354